Compania imobiliara si-a deschis inca doua birouri in China, in Guangzhou si in Shenzhen, la doar o luna dupa deschiderea biroului din Chengdu, informeaza un comunicat remis redactiei. Cushman & Wakefield urmareste cresterea prezentei in China dar si extinderea la nivel global.

Ambele birouri, din Guanghzhou si Shenzhen, vor fi conduse de Lisa Lung, directorul care a condus departamentul de Client Solutions din Beijing. Birourile din Guangzhou si Shenzhen vor oferi consultanta, management comercial, rezidential, management in retail si property, adminstrare, project management, si servicii pentru sectorul de investitii. Compania este prezenta in China de 10 ani si, in prezent, are birouri in Guangzhou, Shenzhen si Chengdu, Beijing, Shanghai, Hong Kong si Taipei, precum si sapte birouri in regiunea Greater China. 

 

Fondata in 1917, Cushman & Wakefield are peste 201 de birouri in 55 de tari din intreaga lume. Biroul din Romania a fost  deschis in 2007 prin preluarea companiei locale cu care colabora de peste 11 ani, Activ Consulting, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.

 

Sursa: Capital