1. Adrese e-mail sau numar de fax de la agentiile Headavertising si cea nou infiintata de fostul director de creatie de la Tempo, Viorel Mihalcea.
2. Adresele unor firme din Romania care angajeaza personal pentru nave de croaziera sau hoteluri in strainatate.
P.S.: de ce nu abordati mai des in articolele dumneavoastra subiecte despre freelanceri, intermedieri de afaceri prin publicarea unor stiri sau anunturi despre cele mai interesante proiecte, companii care angajeaza pentru strainatate sau care fac cursuri de pregatire profesionala.”
1. Headavertising are tel.:231.51.92; iar agentia lui Viorel Mihalcea se numeste Freestyle si are e-mail: office@freestyle.ro
2. Despre firmele care angajeaza personal pentru nave de croaziera vom scrie foarte curand un articol la rubrica de Cariere.
Raspuns la P.S.: am scris unele texte despre o parte din subiectele pe care ni le
propuneti; vom tine insa cont de ideile dumneavoastra.

Robert Litau, Medias: „Doresc sa vand o ferma de vaci din judetul Neamt.
Unde sau cui sa ma adresez pentru a gasi cumparator?”
Puteti incerca mai multe variante. In primul rand ar trebui sa va adresati Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, cu sprijinul careia veti putea face cunoscuta oferta de vanzare a fermei. Puteti solicita includerea ofertei dvs. si in pagina pe Internet a Camerei. Contactati aceasta institutie la
tel.: 021-322.95.35, fax: 021-322.95.49, e-mail ccir@ccir.ro, adresa de web www.ccir.ro.
O alta varianta este un anunt la mica publicitate, in paginile cotidienelor locale sau cu circulatie nationala. De asemenea, puteti contacta cateva site-uri specializate in tranzactii cu tot felul de produse: www.lafix.ro, www.kilipir.ro, www.mybid.ro si www.okazii.ro.

Corina Mihaly, Timisoara: „Va rog sa-mi dati adresa si numarul de telefon al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana. Va multumesc anticipat.”
Va putem oferi pentru moment numai numarul de telefon si o persoana de contact. Asadar, telefon: 223.15.31, Andreea Penes.

Dora Tudor: „Citesc revista Capital cu regularitate de doi ani si va marturisesc ca este una din principalele mele surse de informatie. Anul trecut, intr-un numar din
luna iulie ati publicat un articol despre
Standard Media, o agentie de stiri dedicata radiourilor. Din pacate, nu am reusit pana acum sa obtin alte date despre aceasta agentie, un numar de telefon sau o adresa de web. Mi le puteti furniza?”
Iata datele cerute: S.C. Standard Paper Media srl, str. Varsovia nr.6, sectorul 1, Bucuresti; tel.: 231.21.60; fax: 230.48.67; https://www.standardmedia.ro; e-mail: standardmedia@standardmedia.ro.