Cristina Manolache: „Nu am reusit sa gasesc pe Internet numarul 92 din 5 octombrie 2000 al revistei Capital”.
Numarul din 5 octombrie a.c. al revistei (numarul 92 i lista completa a editiilor on-line) a fost pus i pagina pe Internet si poate fi citit i forma virtuala, accesind arhiva. Aveti isa dreptate cind spuneti ca nu l-ati gasit, pentru ca data aparitiei a fost iscrisa gresit: „Nr. 92 (406) 09-Jun-00”. Daca faceti click pe acest link, se deschide exact revista din 5 octombrie. in cazul i care mai apar astfel de „ciudatenii” (pentru care ne cerem scuze, desi vina nu ne apartine noua, ci firmei care itretine site-ul) este bine de stiut ca, i lista din arhiva, revistele sunt asezate „i straturi”, i ordinea cronologica a aparitiei; totdeauna, ultimul numar aparut este primul i lista.

Rares Meca: „Puteti sa-mi faceti cunoscuta adresa de contact a dlui George Haber?”
Dl George Haber se afla i Statele Unite ale Americii; il puteti contacta doar prin intermediul societatii Softwin din Bucuresti, telefon 230.50.26 sau 233.07.80; e-mail: [email protected] softwin.ro sau [email protected] Adresa pe Internet a firmei este: www.softwin.ro.

Lucian Dascalu, Sinaia: „in articolul „Australia asteapta meseriasi” de Minola Jac, din numarul 41/12.10 a.c., se facea referire la firma de avocatura canadiana „Rosenblatt Associates”. La ce adresa sau numar de telefon poate fi contactata reprezentanta locala a firmei?”
Sediul reprezentantei i Rominia a firmei „Rosenblatt Associates” se afla i Bucuresti, pe strada Andrei Muresanu nr.17, sector 1. Pentru informatii suplimentare, puteti contacta reprezentantii firmei la numarul de telefon: 01/231.07.20, fax:01/231.07.19. Daca aveti acces la Internet, va puteti folosi si de adresa de e-mail a biroului din Rominia: [email protected]

Alexandru Gavrila: „Cum pot lua legatura cu Asociatia Nationala a Investitorilor FNI?”
ANFNI are sediul i Bulevardul Unirii nr. 21 – 23, iar numarul de telefon si de fax este 335.72.71.