Varianta sa de Facebook a devenit automat virală. Nerby spune că a ajuns la cel puțin 20 milioane de vizualizări venite din toată lumea.

La doar o zi de la publicarea variantei sale de Facebook, el spune că o serie de firme din toată lumea au început să îl contacteze. „Pur și simplu am pierdut șirul lor după câteva zile“, a declarat Nerby pentru Business Insider. „Lucrurile s-au schimbat drastic pentru mine. Am fost invitat să mă alătur unor companii de peste ocean, atât agenții de creație cât și companii bazate de platforme online din regiunea Californiei (Facebook este una dintre ele), ceea ce este fantastic!“.

Nu a vrut să dezvăluie prea mult din conversația pe care a avut-o cu reprezentanții Facebook, în afară de faptul că nu va lucra pentru ei. În schimb, el spune că a acceptat oferta unei alte companii, al cărei nume nu a vrut să îl facă public.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/56488043" width="640" height="397" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/56488043">Facebook Prototype – Conceptional Approach</a> from <a href="http://vimeo.com/user15512250">Fred Nerby</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>