Cei care nu au abonament la operatorii RCS&RDS sau Romtelecom pot urmări meciul Steaua – Legia Varşovia pe internet. Transmisiunile sportive sunt transmise ilegal pe internet de zeci de site-uri. Cel mai important dintre acestea este site-ul spaniol rojadirecta.me.

Acest site era înregistrat pe un domeniile in., com., es, .org, însă la începutul anului 2011, autorităţile americane au rechiziţionat aceste domenii, deşi în Spania, site-ul era declarat legal. La momentul închiderii, rojadirecta era accesat de un milion de persoane pe zi.

Site-ul nu a stat multe vreme închis, fiind mutat pe domeniul .Me. Acesta este domeniul de internet de nivel superior pentru Muntenegru. Domeniul a fost creat în septembrie 2006, după dizolvarea Uniunii Serbia-Muntenegru și declararea independenței Muntenegrului.

 Domeniul este folosit în prezent de mai multe site-uri care încalcă drepturile de autor, dar şi de americani, care au profitat de lansarea acestui domeniu pentru înregistrarea unor site-uri precum “youand.me”, “whatabout.me”, “notify.me”.