Miturile primului milion de dolari

Numerosi oameni de afaceri romani si-au inceput bussines-urile in speranta ca se vor imbogati. si multi au si au reusit. Totusi, niciodata bogatii zilelor noastre nu vor spune totul despre inceputurile afacerii lor, dintr-un motiv foarte simplu.

De fiecare data, povestea primului milion de dolari ascunde secrete periculoase. Unii spun ca sa faci, de la zero, un milion este chiar mai greu decat sa ajungi miliardar. si vorbim aici de dolari. Daca au dreptate, vedem sambata.

Avocat de top

Ocupa o pozitie de seama in una dintre cele mai importante companii din Romania. Consiliaza si reprezinta clienti cu sute de milioane de dolari in conturi. Florian Nitu, partener la firma de avocatura Popovici si Asociatii, stie ce este succesul. Ii aflam povestea la Capital TV.

Bani din curatenie

Supermarketuri, birouri si chiar case particulare. Acestea reprezinta clientela vasta a firmelor de curatenie. Tarifele pe care le percep sunt, de cele mai multe ori, decente, iar serviciile nu lasa niciodata de dorit. Acestea sunt principale motive pentru care, dupa cum chiar patronii spun, o astfel de firma are tot timpul de lucru. O dovada in acest sens o reprezinta si faptul ca, in ultimul timp, piata de curatenie creste incontinuu. Aflam sambata de ce avem nevoie pentru a demara o afacere in acest domeniu si la ce castiguri ne putem astepta.