Cuplul princiar se va muta la Castelul Windsor la începutul anului viitor, chiar înainte ca ducesa să aducă pe lume primul lor copil. Ei vor locui la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor. 

Potrivit familiei regale britanice, schimbarea de domiciliu are legătură cu pregătirile pentru naşterea primului copil al prinţului Harry. Venirea pe lume a acestuia e aşteptată în primăvara anului viitor.

Între timp, la Frogmore Cottage sunt pe ultima sută de metri lucrările de renovare a locuinţei.

Clădirea, construită în secolul al 17 lea, a fost utilizată ca loc de cazare pentru angajaţii Castelului Windsor şi a fost şi locul de desfăşurare a recepţiei de după nunta prinţului Harry. Ea se află la aproximativ 60 de kilometri distanţă de centrul Londrei.

Cei doi se vor muta la cabana Frogmore, foarte aproape de locul unde s-au căsătorit în luna mai.  

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta din Palatul Kensington, din cauza neînţelegerilor cu Prinţul William, susţin surse din preajma cuplui regal. Asta în ciuda faptului că plănuiau să se mute din casuţa de lângă palat într-un dintre apartamentele principale.

Ducele şi Ducesa de Sussex vor să părăsească Palatul Kensington anul viitor şi să se mute în Conaul Frogmore de pe domeniul Castelului Windsor. 

„Planul iniţial era ca Harry şi Meghan să se mute din vila de pe domeniul Palatului Kensington într-un dintre apartamentele din clădirea principală. Dar au apărut neînţelegeri între fraţi, iar acum Harry şi Meghan nu vor să mai stea cu William şi Kate. Au nevoie de mai mult loc şi speră că vila Frogmore va fi gata până vor avea copilul”, a declarat un apropiat, conform mirror.co.uk.