Avocatul lui Gheorghe Dincă, suspectul principal din cazul fetei dispărute în Caracal, a declarat sâmbătă că acesta le-a spus magistraților că oasele găsite de anchetatori în curtea sa provind de la mâncarea câinilor acestuia, potrivit Realitatea TV.

Apărătorul lui Dincă a mai spus că acesta a respins acuzațiile procurorilor și a declarat că nu le cunoaște pe cele două fete dispărute.

El a făcut contestație la decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile. Constestația se va judeca la Curtea de Apel Craiova.

Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Potrivit avocatului inculpatului, Alexandru Bogdan, până în acest moment nu există probe pentru ca Dincă să fie acuzat de comiterea infracţiunii de crimă, iar în faţa anchetatorilor inculpatul a descris ce a făcut în perioada în care este bănuit că ar fi comis faptele.

“Activităţile descrise de el în această perioadă nu includ vreo activitate infracţională. (…) Din ceea ce am observat, nu prea sunt persoane pe care să le indice ca martor. Sunt nişte indicii care se pot ridica şi la nivel de probă, însă nu sunt suficiente pentru o acuzaţie atât de gravă, probele urmând să se stabilească prin expertiză de specialitate, pentru a se vedea inclusiv de ce natură erau acele oase care s-au descoperit. Este prematur să se discute despre vinovăţie în baza acestor indicii”, a afirmat avocatul Alexandru Bogdan, desemnat de Baroul Dolj să îl reprezinte pe inculpat.