Corina Caciuc, noua parteneră a lui Reghecampf, reacționează la adresa criticilor: Nu contează părerea celor din jur

După ce Laurenţiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan și după ce în mediul online au apărut două fotografii cu el și cu noua sa parteneră, Corina Caciuc a avut o primă reacție cu privire la cei care spun că aceast i-a spart casa antrenorului de la Craiova.

Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Corina Bilcon scrie ”Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur”, mesaj care îi vizează pe cei care au comentat negativ cu privire la relația dintre ea și Laurenţiu Reghecampf.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă.

Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, este mesajul acesteia.

Mesajul a fost postat alături de o fotografie în care aceasta apărea împreună cu Laurenţiu Reghecampf.

Corina Caciuc: Părerile lor nu sunt problema ta

Aceasta a postat și un Instastory în care a reiterat că iubirea dintre ei doi este mai presus decât ce spune lumea.

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te bârfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja”, scrie Corina Caciuc pe Instagram.