www.constructii-online.ro
Ghid al societatilor comerciale care desfasoara activitati economice, stiintifice sau tehnice in domeniul constructiilor de la noi din tara. Ofera adrese si numere de telefon. Domeniile acoperite de acest site sunt: arhitectura, constructii propriu-zise, amenajari interioare/finisaj, climatizare, izolatii, instalatii apa, gaze, instalatii electrice, PVC/tamplarie, mobilier/feronerie, sisteme de protectie/siguranta, usi/ascensoare/piscine, seminee, servicii pentru constructii etc. In plus, numere de telefon ale unor electricieni, instalatori sau tamplari (doar din zona Bucurestiului), precum si adresele camerelor de comert si industrie din toata tara. Foarte bine structurat, usor de incarcat si usor de cautat informatia.

www.infoconstruct.ro
„Prelungire” on-line a ghidului tiparit ce poarta acelasi nume. Dispune de cea mai larga selectie de domenii (45) ce au legatura cu sectorul constructiilor.

www.x-dev.ro
Aici poate fi obtinut un pachet de programe (pentru specialisti, in principal) utilizat la realizarea documentatiei economice pentru constructii in toate fazele, de la ofertare pana la urmarirea productiei (situatii de lucrari) conform legislatiei in vigoare. Genereaza rapoartele: centralizatoare, devize oferta, antemasuratori, extrase de materiale, manopera, utilaj si transport. Actualizeaza cu indicii de inflatie devizele si situatiile de plata. Cuprinde toate normele de deviz seria 1982, circa 1.000 norme 1994. Livrat cu o baza de date preincarcata cu modele de lucrari (gratuit pentru primele 30 de zile). Pentru a intra pe site, trebuie apasat pe sigla X-DEV din pagina de intrare.

www.constructor.ro
Ghid al firmelor de constructii din Romania. Ofera adrese, numere de telefon si persoane de contact. Acopera aproximativ aceleasi domenii ca si site-ul www.constructii-online.ro si, in plus, domenii cum ar fi: lacuri/vopsele, unelte/scule, utilaje. Are si o sectiune unde pot fi gasite cereri si oferte pentru produse din domeniul constructiilor. Este cel mai „prietenos” ghid on-line din domeniu, din punctul de vedere al gasirii informatiei. Butonul „preturi” nu este un link, cum ar putea crede unii, catre o pagina cu pretul materialelor de constructii sau al lucrarilor efectuate de firme, ci este vorba de cel perceput de administratorii site-ului pentru includerea in baza de date.

Toate site-urile prezentate mai sus dispun de motoare proprii de cautare.