Astfel, potrivit sursei citate,  au fost numiți cinci noi membri ai CA Romarm. Bogdan Merfea este unul dintre cei cinci membri ai CA Romarm. Acesta are o pregătire de inginer, cu o experiență de 21 de ani în poziții de top executive în mai multe bănci, unde a fost responsabil cu strategia de dezvoltare, risk management și implementarea planurilor de expansiune ale respectivelor bănci. Din aceasta calitate, a fost responsabil și cu acordarea creditelor bancare pentru diverse companii din industria de armament. 

Vlad Nastase este cel de-al doilea nou membru al CA Romarm, și este expert în reorganizare și proiecte complexe de fuziuni și achiziții, membru în Board-ul TMA Global (Asociația Globală a profesioniștilor în reorganizare), având experiență în calitate de membru independent în consiliul de administrație al TMK Artrom (companie listată la BVB) și Fondul Român de Garantare a Creditelor pentru Întreprinzători Privați. Mai conduce propria firmă de consultanță în restructurare de business. Numirea s-a făcut sub condiția renunțării la contractul de consultanță între Concilium Counsulting și UMB.

Carmen Bahrim, un alt nou membru ales, a fost CEO la BNP Pribas Cardif Romania, experiență în consilii de administrație și pe managementul schimbării. Este specialistă în transformare de procese organizaționale, de care s-a ocupat în mai multe companii și asociații profesionale din România și străinătate.

Consiliul de Administrație al Romarm are noi membri

Totodată, Iulian-Cristian Simu, cel de-al patrulea membru ales în cadrul Romarm este specialist în industria de apărare, având experiența tehnică, juridică și managerială în domeniu. El a a asigurat, din poziția de secretar de stat în Ministerul Economiei, coordonarea atât a Romarm cât și a filialelor sale.

Ultimul membru ales este Mihail-Dan Stan, expert în rezolutie bancară și standarde financiare internaționale (ACCA, CAFR, CECAR), membru în consiliul director al ACCA România.

În ceea ce privește perioada de exercitarea a activității, numirile sunt pe durată de 4 luni cu posibilitate de prelungire cu încă două luni. De menționat este faptul că, membrii înlocuiți au fost: Ionel Georgescu, Claudiu Daniel Rădulescu, Ruxandra Rodica Anghel și Cătălina Teodorescu Hătmanu.

Totodată, noii membri ai CA Romarm au o indemnizația brută lunară fixă de 6.454 lei, potrivit Hotărârii AGA 67/07.08.2018.