Conform sursei citate, la ora 9,15 circulaţia rutieră era întreruptă în judeţul Teleorman pe DN 51 Zimnicea – Viişoara, DN 51A Zimnicea – Izvoarele, DN 54 Moldoveni – Islaz şi DN 65 Turnu Măgurele – Roşiori, pentru a se permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului.

Tot în Teleorman, circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judeţene – DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703. Se acţionează pentru curăţarea părţii carosabile.

În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ 119 A (Urecheşti – Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urecheşti (km 0) şi satul Conţeşti (km 5 + 500), din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare şi viscol). Varianta ocolitoare este comuna Urecheşti – DN 11A – Adjud – DN 2 – comuna Sascut.

Pentru evitarea situaţiilor nedorite pe drumurile publice, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum. AGERPRES