Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Artista are o fire nonconformistă, dar are și secrete care nu au fost aflate. Ei bine, acum soțul vedetei de la Antena 1 s-a decis să spună totul.

Toți știu cum este ea, dar puțini îl cunosc pe soțul său. Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, managerul ei. Pe lângă asta, acesta se ocupă de mai multe afaceri. Soțul Deliei deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei. Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care el îl manageria.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez.”, a mai spus Răzvan.

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012. Recent, Delia a plecat în vacanță în Maldive. De data aceasta, vedeta a ales un resort, lucru ce le-a dat de gândit curioșilor.