Date uluitoare privind Gheorghe Dincă reies din rechizitoriul procurorilor. Astfel, foarte puţine persoane îi treceau pragul casei lui Dincă, fie vecini sau cunoscuţi cu care împărţea pasiunea pentru alcool, fie diferite femei care îi munceau prin gospodărie şi cu care, contra cost, întreţinea şi relaţii sexuale.

Care era situaţia lui Gheorghe Dincă şi a familiei sale în anul 2019

La nivelul anului 2019, la adresa din municipiul Caracal, locuia singur inculpatul Dincă Gheorghe, pensionar, în vârstă de 66 de ani, descris de cunoscuți ca fiind un om retras până la izolare, care a muncit o perioadă în propriul atelier auto deschis chiar la această adresă, iar ulterior muncise în străinătate din anul 2002, în Vicenza – Italia. Tot el facilitase și membrilor familiei sale, respectiv soție și cei patru copii, plecarea în aceeași țară și găsirea de locuri de muncă în aceeași țară, arată procurorii în rechizitoriul în urma căruia Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată.

După încetarea contractului de muncă în Italia, inculpatul Dincă Gheorghe a revenit în țară și a locuit singur la adresa respectivă (casa părinților săi) și se ocupa în principal cu colectarea, prelucrarea și vânzarea de materiale feroase și neferoase, reparații și vânzare de piese auto, pe care le comercializa în târgurile de vechituri de pe raza județelor Olt și Dolj. Relația cu copiii și nepoții săi nu se menține apropiată, iar soția îl vizita sporadic, circa o lună pe an, doar în concediu, de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor, însă îi trimitea bani regulat pentru întreținere.

Pe cine primea Dincă în casa sa

De altfel, cercul relațional al inculpatului era unul restrâns, acesta primind în curtea locuinței sale (în special) doar pentru prestarea de munci gospodărești diverse persoane, vecini, cunoscuți, majoritatea sub condiția sa socială, cu care împărțea înclinația spre consumul exagerat de alcool, unul dintre aceștia fiind inculpatul Risipiţeanu Ştefan zis ”Fănică”.

În casa și locuința sa au avut acces femei de diferite condiții sociale și diferite vârste, pe care le solicita inițial pentru prestarea contra cost de muncă în gospodărie și cu care finalmente a întreținut relații sexuale, pentru aceste relații inculpatul Dincă Gheorghe plătind sume modice de bani, se arată în rechizitoriul procurorilor, informează Antena 3.