Andrei, un tânăr de 19 ani care locuiește de mulți ani în Anglia, este unul dintre pacienții care a beneficiat de o abordare integrată multidisciplinară a problemelor sale de sănătate, la Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar. După un accident de motocicletă în Anglia, tânărul a rămas cu dureri puternice de genunchi, deși medicii îi spuseră că nu avea nimic grav.

Pentru că dorea să facă un RMN la genunchi, iar timpul de așteptare în Anglia era mare, Andrei a decis să vină în România pentru investigații și tratament. Odată ajuns în țară, s-a programat la o consultație la Dr. Adrian Dima, medic primar ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic SANADOR. În urma unor investigații imagistice performante, Andrei a fost diagnosticat cu ruptură de menisc și cu leziuni de ligamente.

Recomandarea de tratament a fost o intervenție chirurgicală de meniscectomie parțială pentru genunchiul stâng, procedura fiind realizată prin artroscopie de genunchi. Operația a fost un succes, iar pacientul și-a recuperat mobilitatea. Pentru o recuperare deplină, pacientul a urmat la Spitalul Clinic SANADOR și câteva ședințe de kinetoterapie, fizioterapie și laseroterapie, la recomandarea Dr. Liana Mareș, medic primar medicină fizică și reabilitare la Spitalul Clinic SANADOR.

Mulțumit de cum au decurs lucrurile și de profesionalismul medicilor, Andrei a decis să își rezolve și alte probleme de sănătate. Astfel, s-a programat la o consultație la Dr. Bogdan Steriade, medic specialist protetică dentară la Clinica de Stomatologie SANADOR. În urma consultației, pacientul a aflat că avea mai multe carii și câteva resturi radiculare. 

Pentru toate aceste probleme, medicul i-a recomandat un plan de tratament complet, care a inclus obturații pentru tratamentul cariilor, tratament de canal realizat sub microscop, multiple extracții și înlocuirea dinților lipsă cu un implant dentar. Pentru alinierea corectă a dinților, pacientul a avut nevoie și de un aparat dentar. În prezent, Andrei este bine și urmează întocmai recomandările medicale, pentru că în urma experienței trăite și-a dat seama cât de important este să ai grijă de sănătate.

La SANADOR, pacienții beneficiază de îngrijiri complete, integrate, la cele mai înalte standarde, pentru obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung. Conceptul de servicii medicale integrate existent la SANADOR implică colaborarea eficientă între medici din diferite specialități, în funcție de caz. Astfel, pacienții au acces la SANADOR la consultații de specialitate, analize și investigații imagistice avansate, realizate cu aparatură ultraperformantă, dar și la tratament chirurgical, realizat în cele mai bune condiții la Spitalul Clinic SANADOR, cu echipamente de ultimă generație.