Simona Halep este într-o formă de zile mari. Se bate cu Serena Williams pentru un loc în careul de aşi la Australian Open, dar o duce foarte bine şi în viaţa personală. S-a văzut şi ce i-a făcut Toni Iuruc Simonei Halep. Cei doi nu s-au mai ascuns. Toată lumea a văzut.

Moment special între Simona Halep şi Toni Iuruc

Moment special între Simona Halep şi Toni iuruc. Totul s-a întâmplat imediat după ce românca s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open. Halep a bătut-o pe Iga Swiatek cu 3-6, 6-1, 6-4.

De Ziua Îndrăgostiților, Simona Halep a răzbunat înfrângerea în fața polonezei Iga Swiatek de la Roland Garros 2020. Astfel, a avansat în faza sferturilor de finală la Antipozi, sub privirile lui Toni Iuruc, iubitul ei.

La finalul partidei, Iuruc a așteptat-o pe Simona pe tunel și i-a oferit acesteia un sărut.

Toni Iuruc, alături de Halep în Australia

Toni Iuruc a făcut deplasarea în Australia alături de Simona, unde i-a fost aproape în perioada petrecută de sportivă în carantină, iar apoi la turneul Gippsland Trophy, disputat înainte de Australian Open.

Cei doi au oferit un moment simpatic și la începutul lunii, înainte de meciul cu Laura Siegemund de la Gippsland Trophy. Halep a fost pozată în timp ce se dădea cu spray pentru protecție solară, iar jucătoarea noastră a decis să-i dea și iubitului ei.

La un moment dat, Halep i-a dat cu spray în ochi lui Toni Iuruc, spre amuzamentul antrenorului Darren Cahill, care îi privea pe cei doi îndrăgostiți.