Situație explozivă în cazul Caracal. În timp ce la audieri se află soția lui Gheorghe Dincă, avocatul familiei Luizei aruncă cu acuzații grave în DIICOT. El a susținut că se simte urmărit și interceptat. Mai mult, acesta a anunțat că va depune o cerere către CSM și Parchetul General pentru a face o anchetă.

”Am aflat și eu cu puțin timp în urmă că familia inculpatului va fi audiată la 12:00. DIICOT dă către mine note e genul următoarele două săptămâni vom avea activitități la Caracal, la București și nu mai știu unde. Am făcut-o o cerere expres să mi se spună clar ce și cum, am venit special să aflu. S-a evitat să nu fiu la audierea familiei Dincă. Mai mult, eu am cerut. Ieri am făcut o plângere, ieri am prezentat-o procurorului de caz, care mi-a zis că nu se poate înregistra la Caracal, am venit aici. Ei au citat înainte, pe ascuns. Se joacă de-a viața ascunselea cu noi. Orice avocat din dosar are dreptul să asiste la audiere”, a spus Tonel Pop.

El a susținut că acest lucru îi disperă pe anchetatori care nu ar dori să fie puse alte întrebări decât cele pe care le doresc ei.

„Ascund ceva și asta e pe față. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat. O să fac o cerere către CSM și către Parchetul General pentru a se ancheta cât din fondurile DIICOT sunt alocate pentru cei care comentează împotriva DIICOT pentru acest caz”, a anunțat Tonel Pop.