Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 este un jucător fidel din Galati şi are în jur de 50 de ani, a anunţat astăzi Loteria Română, după ce fericitul câştigător s-a prezentat pentru a-şi ridica premiul. 

"Joaca la loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat ca a jucat intotdeauna aceleasi trei variante si o varianta la Noroc si ca numerele au semnificatie personala", se menţionează în comunicatul Loteriei Române.

Valoarea câştigului este de 48.952.706 lei iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc.

Conform sursei citate, câştigătorul a aflat chiar în seara zilei de 14 iulie că varianta lui este cea norocoasă. "Nu s-a hotărât încă ce va face cu banii. Ştie însă că va continua să joace şi îşi propune să fie cumpătat", se mai arată în comunicat.

Loteria Română mai menţionează că fericitul câştigător nu a dorit să-şi facă publică identitatea.
Mesajul lui pentru ceilalţi jucători a fost: “Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului.”

Marele premiu de la Loto 6/49 nu a mai fost câştigat din toamna anului trecut, astfel că marele pot luat de gălăţean este şi cel mai mare câştig din istoria jocului Loto 6/49.