Busu a fost nevoit să slăbească după ce a suferit un infarct

Busu a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă! Actorul și-a uimit fanii după ce a slăbit 24 de kilograme. În plus, prezentatorul spune că și nu are de gând să se oprească aici.

Florin Busuioc se mândrește cu schimbarea radicală a aspectului său fizic. Această transformare a avut loc în urma unor probleme cu greutatea declanșate de un infarct. Problema de sănătate a apărut în momentul în care avea obiceiuri alimentare haotice. Un aport deosebit la problemă l-a avut, în special, consumul de alimente seara.

„Am slăbit și de frică, de jenă. Am 61 de ani. Nu m-a speriat nimic, dacă m-ar fi speriat, m-ar fi speriat când am avut infarctul. După infarct m-am îngrășat, dar m-a convins Greta la un moment dat și am zis să încerc(n.r. să apeleze la nutriționist). Am fost foarte ușor convins că lucrurile merg spre ce trebuie.

Mâncam aiurea, pe la 2 noaptea la borcanul cu ciocolată, nu eram disciplinat și despre asta este vorba. Nu am avut drame, depresii, am fost nedisciplinat și atât. Mâncam ce voiam, la orice oră și în special noaptea. Foarte mulți fac asta”, a declarat Busu pentru „Vorbește lumea”.

florin-busuioc
SURSA FOTO: captură video

Prezentatorul a apelat la un specialist în nutriție

Pentru a obține aceste rezultate impresionante, Busu a căutat asistența unui specialist. A învățat aspecte fundamentale legate de dietă și a inclus în alimentația sa unele produse pe care, anterior, nici nu le lua în considerare. Vedeta de la ProTV menționează are o regulă extrem de importantă, pe care o respectă zi de zi, fără abatere: ultima masă la ora 17:00.

„Acum mănânc curat. Înseamnă orez negru, dacă se poate, sau integral, salate, pește, piept de curcan, doar atât, pentru că am mâncat acum câteva zile porc și mi s-a zis că nu slăbesc cu el. Nu am știut, nu e bine. Am eliminat glutenul și zahărul. Ultima masă la ora 17:00, cu sfințenie trebuie respectată. Mi-a fost foame și după, dar mâncam un măr, care îți face și mai foame, dar mie nu-mi era”, a continuat el.

În ce constă cina iubitului prezentator de la Pro TV?

Busu a descoperit că poate savura mese delicioase folosind legume sau iaurt grecesc cu fructe proaspete. El mărturisește că, înainte de vizita la specialist, nu lua asta în considerare. Acum, el povestește că iubește acest tip de alimente, pe care le integrează foarte des în meniul lui.

„Am descoperit iaurtul grecesc cu brânză de vaci, e extraordinar, nu am mâncat în viața mea de astea. Mai pui și un castravete alături, un pic de nucă și e senzație. În primul rând, avem pe masă și o supă cremă de legume, din multe legume, fără făină, se pune un pic de parmezan, pătrunjel, mai avem un orez negru, eu nu mâncam niciodată înainte, care are un pic de ciupercă, ardei, le poți amesteca. Mai avem celebra brânză de vaci cu iaurt, care trebuie să fie mai tare, nu trebuie să fie brânză cremoasă.

Orezul eu îl mănânc cu pește, cartofii dulci îi mănânc tot cu pește sau cu salată. Preferata mea este asta: un iaurt cu banană, nucă, merișoare. Eu doar sâmbăta și duminica mănânc mic dejun. În timpul săptămânii, este la 12 prima masă. Nu am simțit nicio secundă faptul că mă înfometez. Am mers la analize, la controlul medical regulat, și în primul rând, medicul a fost foarte fericit când m-a văzut slab”, a mai spus el.