Întrebată dacă crede că oasele găsite lângă Caracal sunt ale nepoatei sale, bunica a spus că ea nu crede că sunt ale fetei. ”Eu nu cred că sunt ale Luizei. O așteptăm să vină acasă. Nu știm nimic.”, a declarat bunica fetei. Aceasta a vorbit și despre prietenul Luizei.

”E în Italia, la muncă, cu părinții din perioada în care a dispărut ea, cu două săptămâni înainte, cam așa ceva.”, a spus femeia.

Întrebată care era relația dintre ei, femeia a spus că o iubea foarte mult.

”O iubea foarte mult. Un băiat cuminte, un băiat liniștit. N-am avut probleme, a fost al sentimentul nostru, venea la noi acasă.”, au spus bunicii Luizei.

Anchetatorii au găsit osemintele în locul în care Gheorghe Dincă susține că a aruncat cadavrul Luizei Melencu, pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa criminalului. Iniţial, Dincă susţinea în faţa anchetatorilor că a omorât-o pe Luiza și i-a aruncat apoi cadavrul în Dunăre.

”A indicat un sac cu oase arse şi cenuşă. El aşa a declarat că este trupul Luizei. Deocamdată nu ne putem pronunţa. A precizat că a folosit aceeaşi metodă. Nu avem indicii că sunt mai multe victime. Verificăm toate pistele. Vom continua cercetarea la faţa locului. Declaraţiile lui nu sunt singura noastră pistă. A spus că în aceeaşi zi a ucis-o şi incendiat-o”, a declarat Mihaela Porime, purtătoarea de cuvânt a DIICOT.