Angajaţii unei fabrici de prelucrat carne din oraşul Gorna Oriahoviţa (centrul Bulgariei) vor primi mezuluri din propriul laborator. Proprietarul Ivan Stefanov afirmă că va oferi celor 120 de muncitori mezeluri de lux. El spune că şi alte firme au comandat produsele lor pentru a le oferi angajaţilor drept cadouri de Crăciun.

Sonia Stoianova, directoarea unui laborator de patiserie de la Veliko Târnovo, a spus că a oferit angajaţilor tichete de masă în loc de premii. Nu le oferim din produsele noastre pentru că muncitorii le mănâncă tot anul, de aceea am decis să le dăm tichete de masă ca să-şi aleagă singuri ce vor de Crăciun.

Proprietarul unei edituri din Veliko Târnovo este de aceeaşi părere, el susţine că nu va oferi angajaţilor cărţi deoarece aceştia primesc pe gratis titlurile care apar pe parcursul anului. Crăciunul este o ocazie specială, de aceea le vom oferi câte 4 litri de rachiu.

Ziarul comentează că majoritatea angajaţilor preferă să primească de Crăciun premii în bani, dar în condiţiile crizei financiare sunt puţine companiile care pot să-şi permită acest lucru.

Sursa: Agerpres