Un detaliu cutremurător a ieșit la iveală în urma studierii telefonului lui Gheorghe Dincă! În agenda terminalului, anchetatorii au găsit numărul de telefon al lui Marius Preda, polițistul de la IGPR, care a fost trimis la Caracal și a reușit să-l convingă pe criminal să își mărturisească faptele.

Polițistul ar fi trebuit să nu se cunoască anterior cu suspectul, lucru susținut, de altfel de anchetatori. Și totuși, după studierea telefonului, numărul lui Marius Preda era salvat în agenda terminalului. Mai mult, potrivit jurnaliștilor de la România TV, Marius Preda avea chiar rude în Caracal, lucru pe care polițistul nu l-a anunțat anterior conducerii IGPR.

„Era din Caracal, domnișoară. Știu despre cine e vorba. Soția e doctor la Spitalul din Caracal, adică știe o lume întreagă, dar lumea nu vrea să vorbească. A stat cu el o oră ca să-i trimită mesaje, cum să acționeze, ce trebuie să spună. Dar cum a ajuns un criminal să coordoneze activitatea unor procurori? Acest om s-a dus cu mesaje sigure, să ia fapta asupra lui, ca să nu mai cadă alte capete și alți oameni implicați. Eu nu înțeleg acest barou de avocați. Pe cine apără? În loc să-și apere angajații, apără hoții, nenorociții, DIICOT-ul, că și DIICOT-ul e murdar, uitați acest caz de la Craiova. Nu și-au făcut datoria. M-au amenințat tot timpul că mă arestează, că dacă mai vorbesc ce nu trebuie, mă arestează”, a  declarat bunicul Luizei, despre polițistul care vineri a ajuns de urgență la spital cu piciorul rupt din cauza unui accident casnic.

Jurnalistul Cătălin Tolontan confirmă informația, adăugând că polițiștul și-a rupt suspect piciorul chiar în ziua în care Libertatea.ro a început să publice informații despre el.