Bianca Drăgușanu face nuntă? Vedeta, despre relația cu Botezatu: Nu mint. Mă iubește cel mai mult

Bianca Drăgușanu a fost prezentă la Teo Show, unde a vorbit despre viața ei personală. În acest context, vedeta a spus că bărbatul care a iubit-o cel mai mult a fost Cătălin Botezatu.

„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri de senzație despre relațiile sale

Anterior, Bianca Drăgușanu a vorbit cu lux de amănunte despre două dintre cele mai controversate relații în care a fost implicată. Aceasta a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cătalin Botezatu, fiind și bărbatul care a propulsat-o în lumea mondenă, dar și despre relația plină de suișuri și coborâșuri pe care a avut-o cu Adrian Cristea.

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte multe puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit antenastars.ro

Cât despre relația Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a spus că la momentul respectiv ”a fost ce trebuie” și că de la el a învățat să se iubească mai mult și să fie mai egoistă.

”Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, la acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus Bianca Drăgușanu și despre fotbalist.