Bianca Drăgușanu, dezvăluiri de senzație despre relațiile sale. Recunoaște că modelul său este Cătălin Botezatu, care rămâne în continuare un om foarte important pentru ea.

Drăgușanu admite că este fascinată de designerul de modă, cu care spune că s-a potrivit din foarte multe puncte de vedere.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri de senzație despre relațiile sale. Detalii intime

Bianca Drăgușanu a vorbit cu lux de amănunte despre două dintre cele mai controversate relații în care a fost implicată.

Ea a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Cătalin Botezatu, fiind și bărbatul care a propulsat-o în lumea mondenă, dar și despre relația plină de suișuri și coborâșuri pe care a avut-o cu Adrian Cristea.

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru relațiile tumultoase pe care le-a avut cu diverse persoane publice.

Vedeta a mărturisit că povestea de amor pe care a trăit-o alături de Cătălin Botezatu a fost una ”palpitantă și strălucitoare”. Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a recunoscut că nutrește sentimente de admirație și dragoste pentru celebrul designer.

”Sunt fascinată de el”

”A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte multe puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit antenastars.ro.

Cât despre relația Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a spus că la momentul respectiv ”a fost ce trebuie” și că de la el a învățat să se iubească mai mult și să fie mai egoistă.

”Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, la acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui.

A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus Bianca Drăgușanu și despre fotbalist.