BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creștere cu aproape 10% față de anul precedent. Rezultatul operațional (EBITDA) a fost de peste 1,5 milioane de euro, în creștere cu 25% față de 2018.

În 2019, numărul de locuri de muncă scoase la concurs prin intermediul Bestjobs a rămas relativ constant, cu aproape 250.000 de joburi. Cele mai multe locuri de muncă au vizat candidații din domenii precum: vânzări, financiar, inginerie&tehnic, IT, personal administrativ și marketing.

BestJobs este în creștere

Anul trecut, compania a intermediat angajări pentru un număr de peste 10.000 de companii și a atras peste 8 milioane de aplicări, în creștere cu 15% față de anul anterior.

”Începând cu cea de-a doua jumătate a lui 2019, evoluția pieței, dublată de abilitatea noastră de a valorifica această tendință, a dus la o accelerare a business-ului. Suntem încrezători că această dinamică va continua și anul acesta, ceea ce ar putea conduce la o majorare a cifrei de afaceri cu peste 30%, în 2020. Avem în vedere consolidarea poziției Bestjobs pe piață, prin investiții și o prezență mai mare pe toate mediile de comunicare”, declară Dan Puică, CEO BestJobs.

Platforma de recrutare online Bestjobs gestionează în prezent 4 milioane de CV-uri și are 82 de angajați, dintre care aproape 30 sunt responsabili de vânzări și client service și 25 de angajați se ocupă de dezvoltarea platformei IT.

În 2020, BestJobs își propune să optimizeze procesul de recrutare online folosind noile tehnologii și să aducă mai multe candidaturi relevante în fața angajatorilor. Compania are în plan să atragă din ce în ce mai mulți candidați din regiuni cu potențial pe piața forței de muncă și din domenii unde există deficit de personal. În cele din urmă, aceste eforturi vor conduce la îmbunătățirea costurilor de recrutare pentru angajatori.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toți cei care vor să găsească un job mai bun și angajatorii care caută noi talente.