‘Dragnea, ce zici, măi … tăiere pensii; tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, … unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau ‘duduie economia’? Concluzie: Măi Dragnea, ‘ieşi afară …’ !’, a scris marţi Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea preşedintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanţe de urgenţă modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, iar la nivelul coaliţiei de guvernare s-a anunţat că de la 1 ianuarie 2018 contribuţiile obligatorii, CAS şi CASS vor fi trecute în sarcina angajatului.

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creştere a preţurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanţelor a anunţat intenţia creşterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie. AGERPRES