AUR vrea la guvernare? Au spus clar: Ne dorim din tot sufletul

Mihai Negoescu a explicat, într-o conferință de presă, că AUR își dorește „din tot sufletul” să ajungă la guvernare, însă nu există „niciun fel de soluţie” după starea la care s-a ajung în ultimele patru luni.

„Ne dorim din tot sufletul să ajungem la guvernare, ba, mai mult decât atât, pentru că din ceea ce am văzut în spectrul politic de la noi, nu prea avem de unde să luăm valori şi oameni competenţi. Întotdeauna există altceva mai important care aduce avantaje personale acelor oameni sau camarilei din jurul lor.

Nu acum, fiindcă nu găsim niciun fel de soluţie la starea care s-a creat în ultimele patru luni, dar cu siguranţă ne pregătim. În câteva luni, noi va trebui să generăm o echipă pertinentă de specialişti, grupuri în care vor fi inclusiv parlamentarii noştri.

Noi nu vrem să închidem cartea istoriei cu un eşec grosolan. Noi avem doar un an de când am apărut şi avem bunul-simţ să ne evaluăm până unde ne este nasul în fiecare moment. S-ar putea ca peste o săptămână să reuşim”, a declarat Mihai Negoescu.

O invitație către toți parlamentarii din județ

Totodată, Titi Stoica, deputat AUR din Timiș, le-a lansat invitaţia tuturor parlamentarilor din judeţ o invitație „la o discuţie informală”.

„Să demonstrăm noi, bănăţenii, prin puterea exemplului, că putem face lucruri bune pentru oraş, judeţ şi regiunea Banat”, a transmis el.

Acesta a explicat că Timişoara va fi Capitală Culturală Europeană peste doi ani și sunt multe lucruri care trebuie rezolvate, „care necesită un consens politic pentru a mişca lucrurile, pentru că altfel vedem doar studii de fezabilitate, promisiuni de demarare a unor proiecte, dar ele nu au nici acest acord politic în arcul puterii”.