Mai exact, George Simion susţine că protestele masive au dus la demiterea ministrului Vlad Voiculescu. Totodată, el a subliniat faptul că românii merită toate felicitările pentru acest lucru și susține că pentru a merge până la capăt este nevoie de mai multă acțiune.

El a făcut referire și la secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, care a fost demisă după ce a venit cu un ordin care prevede noi criterii pentru carantinarea localităților din România. George Simion a subliniat faptul că toate măsurile aberante trebuie oprite.

„Gata, Voiculescu a fost demis, nu mai e ministrul Sănătăţii, numai şi numai datorită românilor. Felicitări românilor care au ieşit în stradă, care nu s-au uitat în stânga şi-n dreapta şi au înţeles că acest ministru trebuie să plece.

E cazul să facem mai mult, e cazul să mergem până la capăt. Astăzi, de urgenţă, trebuie ca toate măsurile aberante luate de acest ministru şi de Andreea Moldovan şi toată liota lor de profitori trebuie oprite”, a spus George Simion din Parlament.

George Simion cheamă românii în stradă

Totodată, liderul AUR a mai adăugat că protestele trebuie să continue pentru ca Guvern și Parlamentul să cadă. El a mai adăugat că AUR va face tot ceea ce și-a propus și va merge până la capăt.

George Simion a ținut să le mulțumească românilor pentru implicarea în procesul de demitere a li Vlad Voiculescu și speră că va reuși să dea afară și restul persoanelor care reușesc să îi ”îngroape” pe românii.

„Este cazul să mergem până la capăt cu protestele noastre, este victoria nostră, dacă va continua tot aşa, tot guvernul şi inclusiv acest parlament o să cadă. O să cadă la presiunea noastră, la presiunea străzii. Ziceau că nu merge aşa, uite că merge. Uite că vocea poporului se aude, uite că AUR reuşeşte să facă ce a promis.

Ieri am fost la protest în faţa Ministerului Sănătăţii şi ziceau unii că nu mai are rost, că oricum au fost destule proteste în ultimele două luni. Mergem până la capăt pentru cauza noastră. Vă felicităm pe toţi! Aici, în Parlament, prea puţini români adevăraţi, aşa că în voi ne e baza, voi sunteţi românii adevăraţi.

Oameni de AUR, vă felicităm, l-am dat afară pe Vlad Voiculescu, trebuie să continuăm, să-i dăm afară pe toţi, pentru că altfel o să ne îngroape ei pe noi. E o luptă care pe care!”, a spus George Simion din Parlament.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica