Probleme mari pentru premierul Ludovic Orban chiar înainte de moțiunea de ceznură. Unul dintre liderii partidului, Rareș Bogdan, se revoltă. Nu suportă ideea de traseism politic.

Asta e lovitura supremă pentru Ludovic Orban

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a răbufnit pur si simplu, nemulțumit de traseismul politic. Spune că îi va atrage atenția inclusiv premierului Ludovic Orban.

De asemenea, Rareș Bogdan a spus că Sorin Grindeanu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al ANCOM. Sorin Grindeanu a fost ales în funcția de vicepreședinte al PSD, dar deocamdată nu a plecat de la șefia instituției publice.

Cât privește numirea noului premier, în cazul în care Guvernul Orban va pica după moțiunea de cenzură, europarlamentarul a avrtizat PSD-ul. Acesta va fi tot liberal, atât timp cât Klaus Iohannis este președintele României.

Rareș Bogdan susține că va ataca fiecare transfer de la PSD la PNL, inclusiv când vine vorba de senatori și deputați.„Consider că ar fi trebui să ies public, să-l atenționez pe Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Pentru că nu am ieșit până acum, spun că îi rog frumos să înceteze cu cel mai jos trafic de persoane pentru că este o rușine pentru democrația românească. Deci câștigăm cu cei pe care îi avem”, a declarat Rareș Bogdan, conform Antena3.

Rareș Bogdan este convins că moțiunea de cenzură nu va trece. „Nu va cădea Guvernul, cu deputații și senatorii care ne vor susține. Orice mișcare de transfer de la PSD la PNL în această perioadă echivalează cu faptul că PNL nu are suficienți oameni buni pentru a continua guvernarea în Parlament și în cadrul administrațiilor locale, fiind nevoit să ia de la PSD. PSD, pentru noi, este un partid corupt, care a dus în gard România”, a mai spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL s-a săturat să tacă atunci când „partidul e pus în genunchi”. „Îi atenționez pe colegii mei public să înceteze orice transfer, inclusiv de deputați și senatori, pentru că la fiecare transfer îi vom ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban! M-am săturat să tac atunci când partidul meu e pus în genunchi de tot felul de interese meschine”, a mai spus Rareș Bogdan.