Dragnea a ajuns din nou la spital, după cum a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, care precizează că pacientul Dragnea este supus unui tratament cu infiltrații.

„Aseară a avut din nou o problemă de sănătate. A ajuns din nou la spital, a făcut câteva injecții. Sperăm să își revină pentru că mâine avem o ședință importantă. Durerile continuă, se pare că varianta pe care a ales-o nu este cea mai bună”, a anunțat Codrin Ștefănescu, la Brașov.

Liviu Dragnea va fi operat, cel mai probabil, după alegerile europarlametare.

Codrin Ştefănescu a mai spus că Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, unde se va decide lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Dragnea a fost internat la un spital privat pentru câteva zile, weekendul trecut, după o ședință a PSD Ilfov, invocând probleme medicale. Apropiații președintelui PSD susțineau atunci că medicii l-au diagnosticat cu dublă hernie de disc și i-au recomandat să se opereze. Dragnea urma să fie citat luni, pe 18 martie, la Înalta Curte pentru un nou termen în apelul pe care l-a făcut față de sentința din dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. În primă instanță, Dragnea a fost condamnat în 2018 la trei ani și jumătate de închisoare. Procesul a fost amânat luni întregi în urma unor decizii ale Curţii Constituţionale a României.