Fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică Jr, Violeta, are acum 13 ani, însă această vârstă nu o împiedică să se gândească deja la ce îşi doreşte să facă pe viitor.

Mi-a mărturisit de curând ce cursuri îşi doreşte să urmeze. Sunt uimită!

Andreea Marin a fost surprinsă atunci când a aflat de la Violeta spre ce meserie s-a orientat aceasta, însă este foarte mândră de fiica ei şi de alegerea făcută. Fosta realizatoare a show-ului “Surprize, surprize” spune că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca educaţia Violetei să fie una aleasă, iar fiica sa în mod sigur va deveni o femeie sensibilă și atentă cu cei din jur, așa cum și ea este.

“Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți.

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită!

Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a mărturisit Andreea Marin pentru A7TV, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Nu vreau să am un copil excepțional, perfect (…) nu ăsta e scopul meu

Vedeta de televiziune a mai povestit că, în ciuda vârstei, Violeta se pregăteşte deja pentru domeniul în care vrea să profeseze pe viitor şi citeşte foarte mult despre Drept.

Totuşi, Andreea Marin recunoaşte că nu asta îşi doreşte de la viaţă, să aibă un copil perfect şi care învaţă excelent. Mult mai important este să ne trăim fericirea, spune ea.

“Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală, dar nu ăsta e scopul meu în viață.

Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai declarat Andreea Marin.

Sursa foto: Instagram