Andreea Esca arată excelent. Prezentatoarea de la Pro Tv are grijă de silueta ei, drept urmare, în mai bine de 20 de ani petrecuți în televiziune, arată impecabil.

Totuși, în spatele unei apariții de succes, stă un stil de viață sănătos și mișcare. Vedeta merge des la sală și încearcă să facă cât mai multă mișcare pentru a arăta perfect.

De asemenea, pe lângă apariția ei, Andreea Esca este extrem de amuzantă, iar imaginile spun totul. În timpul unui exercițiu făcut la sală, prezentatoarea Tv i-a făcut o glumă antrenorului.

”Poate nu-mi mai intră sacoul, că jar mănânci!”, a spus Esca.

 

Andreea Esca și fiica ei luptă pentru bolnavii de cancer

Andreea Esca și fiica sa, Alexia au demarat o campanie prin care ajută femeile să facă teste care le-ar putea spune dacă suferă de cancer de col uterin sau de sân.

Într-o postare pe pagina personală, prezentatoarea de la Pro Tv a vorbit despre bolnavii de cancer pe care i-a cunoscut încă din perioada adolescenței și momentele prin care a trecut.

“Mama a fost asistent medical în Institutul Oncologic din București aproape toată viața. Multe povești din copilăria mea erau despre bolnavi de cancer. Și nu aveau un final fericit.

Acum, datorită investigațiilor mult mai performante, cancerul de sân, de exemplu, poate fi învins dacă este depistat în fază incipientă. La fel și cel de col uterin. Doar că multe femei din România nu pot face aceste teste. Fundația Renașterea pune la dispoziție un mamovan care va călători prin toată țara și va face posibilă testarea Papanicolau și mamografii pentru femeile care nu au acces la ele. Cu o înscriere în cursa virtuală «Race for the Cure» oferiți o testare Papanicolau și cu patru înscrieri dăruiți o mamografie acestor femei. Este valabil și pentru București Hai să facem bine!”, spunea Andreea Esca la acea vreme.