Rusia se pregătește de un război nuclear?! Kremlinul n-are de gând să piardă războiul din Ucraina

Rusia se pregătește de un război nuclear?! Dmitri Medvedev, actualul șef al Consiliului de Securitate din Rusia, a lansat un avertisment teribil. Potrivit spuselor sale, înfrângerea armatei ruse pe câmpul de lungă și victoria Ucrainei și aliaților săi ar reprezenta un dezastru pentru dușmanii Rusiei, adică pentru „neo-naziștii și sponsorii lor occidentali”.

Conform lui, o astfel de victorie ar implica o întoarcere la frontierele din anul 1991, ceea ce ar conduce la colapsul direct al Rusiei, incluzând teritoriile revendicate constituțional. Ar urma un război civil, iar țara vecină ar dispărea de pe harta lumii, provocând milioane de victime umane.

A avertizat că prăbușirea Rusiei ar avea consecințe mult mai grave decât un război obișnuit. Ar cauza un conflict global cu Occidentul. Rusia ar utiliza toate resursele strategice ale arsenalului său nuclear.

„OK. Să ne imaginăm pentru un moment că Rusia a pierdut și că «Ucraina și aliații ei au câștigat». Ce ar însemna pentru dușmanii noștri – neo-naziștii și sponsorii lor occidentali- o asemenea victorie? Păi s-a spus de multe ori că ar fi o revenire la granițele din 1991. Asta ar însemna un colaps direct și ireversibil al Rusiei de astăzi, care include, constituțional, noile teritorii (n. red. – furate de la Ucraina).

Apoi ar începe un război civil furibund și țara noastră ar dispărea de pe hartă. Zeci de milioane de victime. Moartea viitorului nostru. Prăbușirea a tot ce există pe lume. Rusia ar fi dispusă să atace nuclear nu doar Ucraina, în cazul în care ar pierde războiul sângeros pe care l-a pornit în urmă cu doi ani, ci și capitalele Marii Britanii, Germaniei, Statelor Unite și a altor țări occidentale. Și acum vine întrebarea principală: Oare acești idioți chiar cred că poporul rus va înghiți o astfel de rupere a țării lor?

Că noi toți ne vom resemna cu gândul – «Asta e, s-a întâmplat. Au câștigat. Rusia actuală a dispărut. E păcat, bineînțeles, dar trebuie să continuăm să trăim într-o țară moartă, prăbușită, pentru că războiul nuclear este mult mai rău pentru noi decât moartea celor dragi nouă, copiilor noștri, a Rusiei noastre…?».

Și că conducerea statului prin comandantul suprem al forțelor armate ale Federației Ruse în acest caz va ezita să ia cea mai grea decizie? Va fi foarte diferit. Prăbușirea Rusiei va avea consecințe mult mai teribile decât rezultatul unui război obișnuit, până și cel mai lung”, a scris el pe contul său de Telegram. Mesajul său a fost distribuit pe X (Twitter) de Anton Gerashchenko, fostul ministrul al Afacerilor Interne din Ucraina.

Rusia ar lansa atacuri nucleare în Ucraina și-n aliații ei, inclusiv în SUA

Ba mai mult, Rusia ar fi pregătită să lanseze atacuri nucleare atât asupra Ucrainei, cât și asupra Marii Britanii, Germaniei, SUA și altor state din Occident. Potrivit spuselor sale, conducerea rusă, sub comanda suprema a forțelor armate, nu ar ezita să ia măsuri extreme pentru a preveni prăbușirea Rusiei.

„Încercarea de a a duce Rusia la granițele din 1991 va duce la un singur lucru – la războiul global cu Occidentul folosind toate resursele strategice ale arsenalului nostru. Împotriva Kievului, Berlinului, Londrei, Washingtonului. Împotriva tuturor celorlalte locuri istorice frumoase care au fost incluse de multă vreme ca ținte ale triadei noastre nucleare.

Am avea determinarea să facem asta dacă dispariția țării noastre veche de 1000 de ani, a patriei noastre mărețe, ar fi la risc, împreună cu sacrificiile făcute de poporul rus de-a lungul secolelor? Răspunsul este evident”, a explicat oficialul rus.