Adriana Bahmuțeanu a pus capăt unei relații de 3 ani. Care a fost motivul despărțirii

Adriana Bahmuțeanu a declarat la Antena Stars că relația dintre ea și Nikos Papadapoulos s-a încheiat. Prezentatoarea TV a precizat că lucrurile nu au mai mers așa că a trebuit să pună punct. Cu toate acestea, ea a spus că lucrurile s-au încheiat în termeni prietenești.

„Am hotărât să luăm o pauză. Deocamdată am decis să punem punct. Am rămas în relații bune, mai vorbim, dar doar atât. Nu a mers mai mult. În momentul când nu-ți convin niște lucruri, e mai bine să le spui. Eu nu cred în ciorba reîncălzită! E necesar măcar o dată pe an să vorbești cu partenerul, să vezi dacă mergi mai departe”, a spus aceasta.

Care este motivul despărțirii

Adriana Bahmuțeanu a precizat că nu este genul de persoană care să tolereze să fie înșelată, subliniind că îi plac relațiile monogame.

„Mie îmi plac relațiile monogame. Sunt femei care tolerează să fie înșelate, eu nu suport așa ceva. Dar nu infidelitatea duce la divorț. După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură. Relația noastră fiind una la distanță nici nu s-a consumat. S-a consumat însă acum în pandemie. În momentul când am văzut că nu s-a îndeplinit ce am discutat, am zis: «pa, la revedere!»”, a adăugat Bahmuțeanu.