A reînceput telenovela dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Scandalul dintre cei doi este monstru. Cei doi se ceartă acum după ce instanța a decis că cei doi foști soți trebuie să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor. Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Bahmuțeanu l-a făcut “nesimțit” pe fostul soț. Acesta povestea, în direct prin telefon, toată povestea care îi privește pe copii lor.

”Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Silviu Prigoană a alimentat conflictul și a lansat acuzatii grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Ea a susținut că fosta soție și-ar denigra copiii în public. El a susținut că vedeta a expus bullying-ul la care a fost supus băiatul cel mare în școala de stat la care a învățat înainte.

„Nu e mamă atâta timp cât își denigrează copiii. Nu ai dreptul să denigrezi niciun copil public, dar copilul tău să spui că este autist”, a comentat Prigoană.

Enervată la culme de spusele fostului soț, dar și de cuvintele grele pe care I le-a adresat fostei soacre, Adriana Bahmuțeanu a izbucnit și l-a jignit și ea la rândul ei pe Silviu Prigoană.

Bahmuțeanu a sărit la Silviu Prigoană

”Te rog să nu o mai jignești pe mama. Nu moare mama, ce să vezi, trăiește mama. Și te rog să nu o mai jignești pe mama, că mama ție ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate. Dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți. Trebuie să te lupți cu mine, chiar așa un pic de bun simț. Uitați-vă în ce stare de furie este, a intrat prin telefon numai ca să mă jignească”, i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.