Într-o postare pe blogul personal, Adrian Năstase anunță sărbătorirea a 31 de ani de căsnicie, alături de soția sa, Dana. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, chiar pe data de 31 iulie.

Adrian Năstase a subliniat faptul că anii au trecut foarte pentru ei și se bucură de faptul că în prezent îi are pe cei doi copii, care încet, o iau pe drumuri separate.

„31 iulie. Astazi, Dana si cu mine sărbătorim 31 de ani de căsnicie. Anii au trecut extraordinar de repede. Nu facem bilanturi. Ne bucurăm insă să-i avem, astăzi, pe Andrei si pe Mihnea alături de noi. Incet – incet, viata lor se separă, firesc, de a noastră”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Adrian Năstase și soția sa nu se mai uită la televizor 

Totodată, fostul premier al țării susține că se bucură alături de soția sa de tot timpul pe care îl au împreună. Cei doi călătoresc, se văd cu prietenii și au grijă să petreacă timp de calitate împreună.

Acesta a mai menționat că cei doi nu prea se mai uită la televizor, fiind dezamăgit de ceea ce se întâmplă în spațiul public. Adrian Năstase a adăugat că preferă să se bucure de tot ceea ce a trăit în ultimii ani, alături de soția sa, dar și de restul familiei.

„Noi ne bucurăm să fim sănătosi, să călătorim, să ne intâlnim cu prieteni, să mergem la Cornu si să ne ocupăm de gradină. Să citim. Pentru mine, e important să vă intâlnesc, zilnic, pe blog sau pe facebook. Privim – mai rar – emisiunile de la televizor, dezamăgiti de ceea ce ni se pare o involutie generală. Sau poate că suntem subiectivi.

E o zi specială insă si prefer să mă gândesc, astăzi, doar la bucuriile pe care Dana si cu mine le-am trăit impreună in acesti ani si să sărbătorim, cu băietii nostri si cu prietenele lor, ceea ce a fost si este istoria si viata unei familii”, a mai scris acesta.