Toni Iururc, iubitul Simonei Halep, se numără printre cei mai discreți oameni de afaceri ai României. Acesta a avut grijă ca până să devină iubitul sportivei românce, să nu iasă foarte mult în evidență

Potrivit wowbiz.ro, Toni Iuruc a avut totuși o încercare în urmă cu ceva timp care i-ar fi putut aduce faimă. La vârsta de doar 29 de ani, Toni Iuruc a fost la un pas de marea lovitură, care putea să-l propulseze pe primele pagini ale publicațiilor de business.

Mai exact,  în  anul 2009, firma administrată de mama acestuia a încercat să preia cel mai de fițe complex de wellness din România, la acea vreme.  Este vorba despre ”Clubul francez”, situat în Satul Francez, zona Nordului, care era la acea vreme locul de întâlnire a tuturor milionarilor din Capitală.

De asemnea, era cel mai exclusivist centru de relaxare din București, unde abonamentul anual costa cât o mașină.

Care era plans lei Toni Iuruc

Potrivit sursei citate, localul a aparținut municipalității, care o ceda unor societăți comerciale care s-o administreze, în schimbul unei chirii. Astfel, în anul 2009, firma controlată de familia Iuruc s-a înscris la licitația organizată de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București și pornea mare favorită. Singurul concurent era o companie controlată de doi frați, dintre care unul fusese manager sportiv chiar la ”Clubul francez”.

Din păcate însă, firma iubitului Simonei Halep a pierdut la limită licitația iar ALPAB a cedat fraților Popescu clubul pentru o chirie lunară colosală. Este vorba despre suma de 22.736 euro, fără TVA. Afacerea s-a dovedit însă una bună, pentru că afaceriștii care au preluat ”Clubul francez” aveau să dechidă, câțiva ani mai târziu, clubul de pe malul Lacului Tei, cu un brand care acum s-a întins în mai multe orașe ale României, inclusiv la mare și la munte.

Totuși, firma lui Toni Iuruc a rămas cu un portofoliu bun și a continuat să facă bani din închirierea unor imobile, fără însă să aibă parte de publicitatea fraților Popescu. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depășit 250.000 euro iar profitul s-a ridicat la aproape 40.000 euro.

Astfel, chiar dacă nu a reușit să se facă remarcat prin afacerile sale, câțiva ani mai târziu, după ce a cunoscut-o pe Simona Halep, acesta a reușit probabil ce își dorea.

Din păcate însă, părții Simonei Halep nu sunt de acord cu relația dintre ea și Toni Iuruc, inclusiv cu căsătoria care va urma, potrivit surselor ziare.com. Se pare că, principalele motive pentru care aceștia nu sunt de acord cu relația sunt diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit.