Senatorul american care a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce i-a intentat un proces lui Dumnezeu a primit ceva la care mai mult ca sigur nu se astepta: un raspuns de la “Cel de Sus”. John Friend, functionarul Judecatoriei din Douglas County, a declarat ca raspunsul a aparut pur si simplu pe tejghea.

“Dumnezeu” i-a raspuns sec lui Chambers ca este imun anumitor legi pamantesti si ca oricum Curtea din Douglas County nu are jurisdictie asupra Lui. De asemenea, “Dumnezeu” spune ca nu este corect ca El sa fie invinuit pentru toate problemele din lume provocate de oameni.

Raspunsul nu continea si datele de contact ale lui “Dumnezeu”. In procesul intentat de Chambers, Arhanghelul Mihail este trecut pe lista martorilor. De asemenea, foaia cu raspunsul contine si numarul de telefon al unui birou de avocatura din Corpus Christi.

Ernie Chambers, senatorul care cauta sa obtina o interdictie impotriva Celui de Sus in urma procesului, a declarat ca a vrut sa demonstreze ca oricine poate da in judecata pe oricine pentru orice motiv, oricat de absurd ar fi acesta.

Sursa: AP