Lansarea Wizz Discount Club vine ca o dezvoltare naturală, după ce Wizz Air a anunţat la începutul anului 2012 că va lansa mai multe servicii destinate familiilor, acest serviciu fiind un upgrade al “Exclusive Club”, prin care compania a evaluat preferinţele clienţilor privind ofertele de discount. Până la 20% dintre pasagerii Wizz Air sunt călători de business ce aleg serviciul de  spaţiu suplimentar la picioare, locuri rezervate şi date flexibile de călătorie, iar prin introducerea Wizz Discount Club compania se aşteaptă să crească interesul famiilor de a călători ieftin. Calitatea de membru al Wizz Discount Club este valabilă un an, pentru o taxă de 29,99 euro, iar beneficiile sale sunt valabile pentru până la 9 persoane aflate pe aceeaşi rezervare. Wizz Air a introdus de asemenea în această săptămână şi serviciul de check-in timpuriu oferind pasagerilor posibilitatea de a afectua check-in-ul online pe wizzair.com cu până la 2 săptămâni înaintea de data programată de plecare.   
“Wizz Air transportă peste 1 milion de pasageri în fiecare lună, iar un număr foarte mare dintre aceştia călătoresc în grupuri sau alături de familii sau prieteni. Ca urmare, suntem încântaţi să prezentăm noul Wizz Discount Club ce oferă discounturi garantate pentru toate rezervările cu tarife mai mari de 12,50 euro. Acest lucru presupune că familiile de 5 membri, călătorind împreună pot economisi uşor 50 euro pe segment, la tarifele deja mici Wizz Air”, spune Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.
”În urma sugestiilor primite de la pasagerii noştri am anunţat de asemenea şi extinderea serviciului check-in online la 14 zile înainte de data de călătorie, ceea ce aduce un plus de confort celor care doresc să-şi efectueze check-in-ul online de acasă, atât pentru zborurile de dus cât şi pentru cele de întoarcere. Ne aşteptăm ca aceste două îmbunătăţiri şi oferta noastră să devină populare în rândul clienţilor noştri şi marcăm întroducerea Wizz Discount Club prin lansarea tarifelor disponibile pe wizzair.com, pornind de la doar 73 RON, pe segment” conchide acesta.