Maestrul bucătar Horia Vîrlan a preparat pentru clienţii Rompetrol cele mai gustoase salate. „Se poate alege orice combinaţie de mix proaspăt. Avem mix de salată cu legume şi salată verde, mix de salată cu baby carrots şi verdeţuri, mix de salată cu legume, mix de salată cu porumb, unt şi busuioc şi un mix de salată verde cu grapefruit şi verdeţuri”, a prezentat clienţilor Rompetrol, Horia Vârlan.  
Alte ingrediente utilizate pentru salate sunt telemea, măsline, piept de pui la grătar, ementaler, omletă şi crispy bacon. „Fiecare salată savuroasă se îmbină şi cu un sos potrivit. Nu trebuie să uitaţi de baghetele delicioase din staţiile Rompetrol. Există o gamă variată de şapte feluri de baghete, însă, salată se poate servi şi cu nachos. Eu prefer nachos pentru că este mai crocant”, a spus Horia Vârlan. Staţia Rompetrol Valea Oltului este cea mai recentă benzinărie deschisă în Capitală. „Deja a devenit o tradiţie frumoasă participarea la deschiderea staţiilor Rompetrol. Aceasta staţie este deschisă de mai puţin de o lună. Este cea mai mare staţie din Bucureşti, aparţinând grupului Rompetrol, are 3.200 de metri pătraţi. Ca toate staţiile noastre, are restaurantul „Hei“. O noutate este reîncărcarea electrică pentru maşini. În rest, sunt prezente toate serviciile pe care le avem în reţeaua din ţară“, a declarat Rusnac Vlad – Director general Rompetrol Downstream.