Lisabona, orașul pe care CNN l-a declarat „cea mai cool capitală a Europei” pentru atmosfera, mâncarea și viața sa de noapte, reprezintă destinația emblematică și sediul central TAP Air Portugal, pentru care costurile pornesc de la 144 euro în această perioadă. „TAP își reconsolidează poziția de lider în România pentru zborurile către Portugalia între companiile aeriene care operează pe piață, oferind turiștilor români deplasări regulate, zilnice, din București în Lisabona, inclusiv în sezonul de iarnă”, a declarat Claudia Stroescu, Sales Manager pe România.

Zbor de linie la prețuri atractive

Prețurile competitive oferite de TAP, ce pot intra lejer la concurență cu cele ale companiilor low-cost, nu se limitează însă la ruta București-Lisabona, ci se extind la întreaga listă de peste 80 de destinații din întreaga lume, acoperite de compania aviatică portugheză. Pentru următoarea perioadă, promoțiile includ Madeira, superba insulă muntoasă din vecinătatea Portugaliei, de la 226 euro, Maroc, colorat de aerul specific oriental, de la 244 euro, sau arhipelagul Capul Verde, însorit de-a lungul anului, de la 468 euro. Din categoria distanțe lungi, TAP zboară în America de Nord și Canada cu prețuri de la 463 euro, sau în îndepărtata Brazilie, de la numai 541 euro.

În plus, harta celor peste 80 de orașe în care poți ajunge în prezent cu TAP Air Portugal se extinde de la an la an, astfel că pentru 2019 compania a anunțat deja că de la 1 aprilie își îmbogățește palmaresul cu trei noi destinații atractive: Basel, Dublin și Tel Aviv. Toate zborurile se efectuează via Lisabona, unde, ca și client TAP, poți petrece până la cinci nopți consecutive – bucurându-te de farmecul capitalei sau al împrejurimilor – fără costuri suplimentare la avion atunci când rezervi o destinația finală diferită.

O flotă de încredere

Expansiunea TAP nu se petrece doar geografic, ci și din punct de vedere tehnologic. Anul aceasta compania-membru Star Alliance, transportatoare a peste 14 de milioane de clienți doar în decursul anului trecut, a achiziționat două aeronave noi tip Airbus A321neo, disponibile pe destinațiile din Europa și Africa. Pentru cursele transoceanice, compania a integrat deja in flotă modelul nou lansat A330neo, o investiție în materie de tehnologie și design care aduce în premieră clienților TAP confortul și siguranța marca Airbus, a renumitului constructor aviatic din Hamburg, Germania.

Până în 2025, compania națională portugheză își propune să își reînnoiască flota cu 71 de avioane noi, dedicată fiind să asigure pasagerilor cele mai bune și sigure condiții de zbor și să reducă, în același timp, consumul de combustibil și amprenta de carbon cu aproximativ 15%.

Oricare e scopul călătoriei tale – vacanță prelungită, city-break sau deplasare de afaceri – www.flytap.com este punctul sigur și util din care e bine să pornești în orice destinație.

www.flytap.com