Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, mai scăzute în zona litoralului spre 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Prognoza meteo pentru joi, 9 aprilie 2020

Vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească devenind caldă pentru această dată în toate regiunile, transmite Antena3. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 24 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 11 grade, cele mai scăzute valori urmând a se înregistra în depresiunile Carpaţilor Orientali, iar cele mai ridicare în Dealurile de Vest.

Cerul va fi senin, exceptând din a doua parte a nopţii nordul şi nord-estul ţării, unde vor fi înnorări trecătoare şi cu totul izolat posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului la munte, în special pe creste.

Prognoza meteo pentru vineri, 10 aprilie 2020

Valorile termice vor marca o scădere în nord, centru şi nord-est- unde se vor apropia de mediile multianuale, în timp ce, în restul ţării vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nordul, estul şi parţial în centrul ţãrii, unde doar cu totul izolat, trecãtor va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, în special în zona înaltă, local în regiunile estice, iar pe suprafeţe restrânse şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului. Izolat, noaptea, vor fi condiţii de brumă în nord şi în centru.