Vor s-o dea afară! Distinsa doamnă se pregătește să plece acasă. PNL se pregătește să facă curățenie în instituțiile cheie ale statului după ce a preluat puterea alături de USR PLUS și UDMR.

Vor s-o dea afară pe Renate Weber

Vor să o dea afară pe Renate Weber, actualul Avocat al Poporului. Șeful deputaților PNL, Florin Roman, a postat pe Facebook un mesaj prin care a dat de înțeles că Renate WEber, Avocatul Poporului, ar urma să fie înlocuită în funcție.

Renate Weber, unealta politică a PSD

Roman dă de pământ cu Avocatul Poporului și susține că Renate Weber ar trebui să plece din funcție. Aceasta este acuzată pe această că ar fi fost unealta politică a PSD. „Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!

Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți.
Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată «luptătoare» pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece.

V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”, a scris Florin Roman pe o rețea de socializare.

Sesiune extraordinară pentru îndepărtarea lui Weber

Florin Roman le cere colegilor de coaliție să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului în vederea înlocuirii lui Renate Weber.

El spune despre Renate Weber că ar fi „măcelărit justiția”. „Mai ales că nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii…« astea au fost doar vorbe răutăcioase».

V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.

Stimați colegi din coaliție,

Propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Eu abia aștept!”, a adăugat liderul deputaților PNL, Florin Roman.