Autorii pun la dispozitia acestora toate secretele planificarii unei afaceri de succes si caile care trebuie urmate pentru obtinerea unei finantari. Totodata, sunt dezvaluite cele mai frecvente greseli care pot pune in pericol soarta unui plan de afaceri si sunt oferite recomandari pentru elaborarea unui plan de afaceri asa cum il vor finantatorii. Pentru a completa si fixa cunostintele, cartea este insotita de un CD care cuprinde aplicatii practice prin care sunt generate automat toate situatiile financiare necesare unui plan de afaceri – bilant, cash-flow, cont de rezultate -, calculeaza indicatorii de analiza ai afacerii in perioada previzionata si evalueaza proiectul de investitii vizat.
Pentru achizitionare: 314.18.90, 0722 – 728.632.

Cum sa gasesti rapid informatii pe Internet, de Olivier Andrieu, editura Rentrop&Straton este un ghid util pentru toti cei care doresc sa nu piarda timpul cu cautari indelungate pe Internet. Indicatiile prezentate in aceasta lucrare sunt clare si precise, intr-un limbaj simplu, deloc pretentios si fara termeni cunoscuti doar impatimitilor de calculatoare si Internet. Cartea contine 50 de fise practice pentru a invata cum sa va formulati exact cautarile, cum sa obtineti exact raspunsurile dorite, cum sa gasiti contextele utilizarii unui motor de cautare sau a unui director sau cum sa cunoasteti particularitatile principalelor instrumente de cautare.
Pentru achizitionare: tel. 337.41.46, 337.22.11, e-mail [email protected]

Parteneriatele de succes, de Steven J. Stowell si Matt M. Starcevich, editat de Centrul de Dezvoltare, Recrutare si Management Organizational cuprinde, asa cum se indica si in titlul cartii, un model de antrenament in opt pasi. Nu este vorba despre un sistem practicat in sport, ci despre unul de instruire a oamenilor in scopul de a-si imbunatati calitatea comunicarii si a modului de viata personala si profesionala. In aceasta carte, autorii se ocupa de crearea conditiilor favorabile pentru descoperirea posibilitatilor de dezvoltare, a unor interactiuni benefice in scopul exprimarii gandurilor, cunostintelor, ideilor si sentimentelor. Ei ii asigura pe toti cei care vor parcurge cu atentie cei opt pasi in „coaching” ca vor descoperi cum sa-si stimuleze creativitatea pentru a putea obtine rezultate uimitoare, vor invata cum sa-si foloseasca punctele tari pentru a crea sinergia si vor putea constata direct cum o relatie din care se crede ca nu mai exista nimic de invatat poate duce acolo unde nici nu s-a banuit vreodata.
Pentru achizitionare: tel/fax: 0232 – 210.326, e-mail: [email protected]