Mihai Bobonete, despre momentul când a fost bătut de un taximetrist: M-a bătut cu bâta

Mihai Bobonete a povestit, într-un dialog cu Octavian Strunilă, despre momentul când a fost bătut de un taximetrist. Întâmplarea respectivă a avut loc în centrul Capitalei, când actorul din „Las Fierbinți” nu era atât de cunoscut.

Cearta dintre taximetrist și cei doi a pornit când aceștia, ieșiți din club, au fost refuzați de șofer pe motiv că avea alt drum, iar adresa de destinație nu coincidea cu planurile sale. Amintim că episodul integral al podcastului „Da bravo!” poate fi vizualizat la finalul articolului.

Întâmplarea relatată de Mihai Bobonete și Octavian Strunilă

Chiar dacă cei doi au luat alt taxi, Octavian Strunilă i-a făcut acestuia sesizare la dispecerat. Fiind reperați în trafic de șofer, Strunilă și Bobonete au avut surpriza neplăcută de a se trezi la geam, cu nervosul taximetrist care avea în mână o bâtă.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia.

Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT (n.r. numărul de la mașină) n-a vrut să ne ia. Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru.

Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că își sparg geamul!”, a povestit Octavian Strunilă, înainte ca Mihai Bobonete să completeze că „m-a bătut cu bâta pe geam!”.

În continuare, Octavian Strunilă a relatat despre cum cei doi au mers la poliție.

„Ai avut că era Dacia, e mică, nu poți să îți iei avânt. Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Eh, ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula!

Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: Nu putem să renunțăm? Și ni s-a zis: Nu putem, v-am dat număr. De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, a povestit Strunilă în cadrul podcastului.