Replica sa a venit după ce Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România, i-a provocat pe Andreea Esca, Lucian Mândruță, Văru Săndel și pe actorul din Las Fierbinți să spună ce conține pentru ei vaccinul.

Totul face parte dintr-o nouă campanie de informare a Guvernului. Executivul dorește ca oamenii să afle beneficiile vaccinării.

Astfel, Bobonete a acceptat provocarea sa și a provocat și el alte trei vedete.

“Salutare! Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiță să vă spun ce conține vaccinul pentru mine. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să îl avem și un început de nouă viață trăită așa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură. fără teamă, fără nimic. Vaccinul conține un viitor exceptional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, ci mi-a făcut bine”, a spus actorul.

Mihai Bobonete i-a provocat pe Micutzu, Cabral și Bogdan Naumovici să dea mai departe mesajul campaniei “Ce conține vaccinul?”

Și Andreea Esca a răspuns provocării

“Cred că fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să merg la festivaluri, să dansez la petreceri, să mă întâlnesc cu toți cunoscuții și prietenii mei, vreau să călătoresc, vreau să merg la treatru, la film cu fața descoperită.

Așa că dacă mă întrebați ce conține vaccinul…pentru mine conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte”, a spus Andreea Esca într-un video postat, vineri, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Provocarea lui Valeriu Gheorghiță

“Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate.

Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.