Gheorghe Dincă i-a scris mamei Luizei Melencu o scrisoare în care o roagă să nu mai țină cont de informațiile care apar în presă și în care condamnă dezvăluirile România TV, cerând ca Victor Ciutacu să ajungă după gratii.

“Pe cei care nu au probe, îi aştept în puşcărie alături de mine, inclusiv pe cei din această televiziune care fac spectacol în fiecare seară, împreună cu Ciutacu.

Familia Melencu nu trebuie să întreţină jocul acestor sceleraţi care îmi inventează probe. Sunt curios câţi bani v-au fost luaţi de aceşti avocaţi şi dacă vi s-a tăiat chitanţă”, ar fi scris Dincă în scrisoarea pentru familia Melencu, conform Monicăi Melencu.

Dacă nu ar fi o tragedie, ar fi comic. Stăm o țară întreagă și ne uităm în dinții unui scelerat bolnav“, a replicat jurnalistul.

Victor Ciutacu a reacționat prompt, declarând că: “”Sunt actor principal, se pare. Să fiu în locul procurorilor, mi-ar fi jenă… Mai are un pic şi propune decorarea procurorilor care au făcut rechizitoriul, e jenant.

Credeam că sunt nişte oameni cu minte în cap acolo. Ce trebuie să fac eu? Să mă duc la puşcărie cu Dincă pentru că l-am calomniat pe criminalul cumsecade? Păi el ar trebui să fie mulţumit că eu am promovat ideea că Luiza nu e moartă! Ar trebui să îmi fie recunoscător că îi susţin teoria!

Este un om bolnav, greşit mintal. Am citit scrisorile, sunt de un ridicol grotesc. Dacă nu ar tragedia celor două familii, ar fi de râs, pentru că stăm o ţară întreagă şi ne uităm în dinţii unui scelerat bătrân”, a spus Victor Ciutacu.