Va fi un adevărat prăpăd în România! Un lider politic a făcut un anunț cumplit pentru români. Îngroapă ţara. Totul se va întâmpla chiar în acest an.

România, ameninţată de o criză gravă

România este ameninţată de o gravă criză în 2021. Cel puţin asta susţine şeful PSD, Marcel Ciolacu. Acesta dă de pământ cu Guvernul Cîţu. Ciolacu spune că datele execuției bugetare a dreptei pe anul 2020 arată “dezastru pe linie”.

Mai mult, Ciolacu mai spune că actuala coaliție de guvernare merge pe aceeași direcție și în anul 2021.

“Execuția bugetară a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie!

Incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut
Abia după ce i-am avertizat public că încalcă legea, incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut.

9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cât deficitul total al celor trei ani și 10 luni din guvernările PSD (2016-2019)!

Măcar dacă acești bani s-ar fi dus pe gestionarea eficientă a pandemiei sau pe susținerea mediului privat românesc! Dar și autoritățile locale și firmele au fost lăsate să se descurce pe cont propriu!

Tunurile repetate date în plină pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice – care nu au plătit taxe în valoare de peste 9,4 miliarde euro!

Gestionarea dezastruoasă provocată de politrucii numiți în funcții doar pe bază de carnet de membru PNL, ratarea permanentă a țintelor de colectare în ultimele cinci trimestre (de când Dreapta guvernează țara), toate împreună au generat o gaură de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge în investiții, în economie, către români în final”, susţine Ciolacu.

Ciolacu susţine măririle de pensii şi de salarii ale bugetarilor

Deşi România este într-o gravă criză sanitară, iar economia suferă enorm, Ciolacu susţine că PSD ar mări pensiile, dar şi salariile bugetarilor. “De aceea, când am prezentat bugetul PSD pe 2021 am spus că există bani pentru a mări veniturile românilor și pentru a pune economia în mișcare!

Trebuie doar pricepere, voință și echitate socială! Și pentru asta ne vom bate atunci când vor binevoi să vină cu bugetul țării în Parlament!”, a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu pe o reţea de socializare.