"Preşedintele Romaniei, Traian Băsescu, a anunţat public astăzi, 16 ianuarie 2012, la ora 12:30, în cadrul unei conferinţe de presă de urgenţă la Palatul Cotroceni că va demisiona în decursul săptămânii acesteia. Presiunile din partea poporului par să fie motivul, întrucât acesta a menţionat că "asta este dorinţa românilor, aşa că mă voi supune ei". Grupuri masive de oameni vor veni astăzi în capitală din toate colţurile ţării pentru a sărbători această victorie. Vezi aici expresia feţei Elenei Udrea la aflarea vestei. Pentru mai multe detalii şi ultimele noutăţi de pe scena politică, vizitaţi antena3.ro".

Acesta este mesajul nesolicitat trimis de pe contact@antena3.ro. Utilizatorii sunt invitaţi să dea click pe un fişier executabil care conţine în mod sigur un virus informatic.

Hackerii s-au mai folosit şi în luna mai a anului trecut de numele preşedintelui şi de cel al postului de televiziune mai sus amintit pentru a infecta calculatoarele românilor.

Primul  email transmis de pe o adresă în numele căreia apare numele postului Antena3, altfel inexistentă, anunţa că preşedintele Traian Băsescu a suferit un accident rutier şi a murit.

"Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezidenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici" – este mesajul transmis de pe adresa noreply@antena3.ro.