Investitorul deţine un teren aproape de Şcoala Americană şi de centura Bucureştiului pe care este planificată dezvoltarea a 200.000 mp de spaţii de retail, incluzând centre comerciale, cinematografe, cafenele şi restaurante, 100.000 mp de spaţii de birouri şi 600.000 mp de apartamente. Proiectul, denumit Green Satellite, mai prevede clădiri comunitare precum centre medicale, spa, facilităţi de fitness şi sănătate, o piscină acoperită, grădiniţe şi servicii publice, precum şi 20.000 mp de spaţii verzi, 40.000 mp dedicat activităţilor de agrement şi artelor. „Coloana vertebrală verde“ a proiectului este reprezentantă de un bulevard pietonal care se întinde pe 21.000 mp.

Proiectul are susţinerea autorităţilor locale. Tiberiu Florescu, arhitect şi membru al Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei, a participat la târgul imobiliar MIPIM 2018 din Cannes ca delegat pentru a identifica potenţiali parteneri de dezvoltare pentru proiect.

„Green Satellite este motorul principal pentru dezvoltarea urbană a acestei importante zone din oraş. Este bine conectat cu centrul Bucureştiului prin şoseaua de centură, linii de transport public şi o posibilă extindere a liniei de metrou în nord de la staţia Pipera“, a declarat Tiberiu Florescu, pentru Eurobuild.

Proprietarul GG Sky Imobiliare Invest a fost partener cu Dinu Patriciu în firma imobiliară Hein România, alături de Şerban Patriciu, Monica Patriciu şi Felicia Gaiţă. Compania a fost divizată, iar George Gaiţă a preluat o parte din activele Hein pe noua sa firmă.